Potraviny, ktoré nás zabíjajú

20.01.2012 10:00

1. Nejedzte cudzokrajné ovocie (ak, tak v obmedzenom množstve). Obsahuje minimum vitamínov a maximum organických kyselín. Odvápňujú a pri konzumácii vo veľkom množstve spôsobujú osteoporózu.
2.Jahody dovážané z cudziny obsahujú oparový vírus, spôsobujú herpes, afty a žltačku typu A.
3. Nejedzte nič, čo obsahuje kyselinu citrónovú. Je zo všetkých organických kyselín najagresívnejšia. Pridáva sa do všetkých limonád, niektorých potravín a cukríkov. Odvápňuje, spôsobuje kŕče svalov a leptá sliznice, ktoré potom ľahko prepúšťajú baktérie a vírusy.
4. Nejedzte trvanlivé mliečne výrobky. Sú mŕtve a plné konzervantov.
5. Obmedzte nielen údeniny, ale aj tavené syry. Sú v nich rýchlosoli, ktoré spôsobujú poruchy pohybového aparátu, hemoroidy, krvácanie ďasien a mnoho iných problémov.
6. Pražené arašidy a chipsy sú jed!

zdroj: https://zenskyweb.sk/ste-to-co-jete